Köpvillkor

Vi erbjuder dels Payer samt dels faktura som betalmedel inom Elite Oil vilket borgar för en säker hantering när du väljer att handla av oss. Vid fakturering sker alltid en kreditupplysning vid order från nya kunder. Samtliga priser i butiken är exklusive moms. Momsen visas när Ni kommer till kassan.

 

Fraktvillkor

Vi har en fraktfri gräns som gäller vid köp av 300 liter / kg i annat fall räknas en frakt ut per automatik och visas när du som kund kommer till kassan.

 

Leveranser

Leverans sker i de allra flesta fall inom 3 dagar från order, vissa specialprodukter inom 5-10 arbetsdagar. Dock kan avvikelse ske i de fall fabriken inte hinner producera och då åtar sig Elite Oil att i dessa fall informera samtliga kunder.

 

Köpvillkor

Ångerrätt gäller under 14 dagar. När en vara returneras skall den vara i orört skick ej öppnad eller förstörd ( trasig ).

Returer av varor som ej är defekta vid leverans från Elite Oil samt vid eventuellt byte av vara så sker samtliga dessa transporter på kundens bekostnad.

 

Garantier och service

Elite Oil lämnar fulla garantier på samtliga produkter vad gäller specifikationer som omnämns i vår produktkatalog. Vid frågor kring detta kontakta oss gärna före beställning.

 

Private Policy

I samband med att du som kund lämnar dina person/ företagsuppgifter till Elite Oil godkänner Ni att vi sparar dessa och använder dessa i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot Er.

 

Utebliven betalning

Vid utebliven betalning skickas påminnelse med påminnelseavgift f.n. 50 kr. Sker ej betalning efter detta skickas fodringen vidare till inkassobolag. Observera att Elite OIl äger samtliga levererade varor tills full betalning skett.

 

Reservationer

Elite Oil reserveras sig för eventuella felskrivningar i webbutiken gällande produkt och pris, om så är fallet meddelar alltid Elite Oil kunden om detta.

 

Betalningar via Payer

Payer Financial Services AB är en registrerad betaltjänstleverantör under Finansinspektionens tillsyn och är PCI-certifierad enligt PCI DSS Level 1 och godkänd av VISA och MasterCard. Payer Checkout är en komplett, säker och god betallösning! Den som köper får alltid välja betalsätt innan köpet slutförs och valfriheten maximeras. I Payer Checkout finns betalsätten kort, masterpass, faktura, swish, direkt- eller delbetalning. Läs mer om Payer Checkout på payer.se

 

Kortbetalning

Våra kortbetalningar hanteras av vår betalningspartner Payer Financial Services AB för att garantera snabb och säker betalning. Payer är PCI-certifierad enligt PCI DSS Level 1 och godkänd av VISA och MasterCard för att tillhandahålla korttransaktioner över Internet. För ökad säkerhet använder vi 3D-Secure som är en global säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet. Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering och sker i Payers betalfönster, där inga uppgifter är tillgängliga för butiken. Ingen avgift för kortbetalning tillkommer.

 

Direktbanksbetalning

När du väljer att betala via betalsättet direktbanksbetalning loggar du in via din bank och betalningen blir genomförd direkt med hjälp av Payer Financial Services AB som samarbetar med banken. Du kan välja att betala hela ordervärdet genom direktbetalning om du är internetkund hos Handelsbanken och Swedbank. En direktbetalning bokförs omgående hos oss. Det tillkommer inte någon avgift och överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering och sker i Payers betalfönster.

 

Swish

Direktbetalning via Swish är ett snabbt och enkelt betalningsalternativ. Betalsättet förutsätter att du har Swish samt Mobilt BankID säkerhetsapp på mobilen. När du väljer Swish som betalningsalternativ fyller du i ditt mobilnummer som är kopplat till appen, och slutför köpet genom att följa instruktionerna på skärmen.

 

Återbetalning av Kortbetalning, Masterpass, Swish och direktbank

Du som betalt din order, men av någon anledning har ångrat ditt köp får återbetalt till samma kort eller konto som pengarna dragits från. När vi har godkänt en retur, så kommer vi återbetala beloppet automatiskt. Kort och Masterpass återbetalas inom några arbetsdagar beroende på bank. Swish och direktbank betalas tillbaka omgående.

 

Vi använder cookies Jag godkänner